lördag 17 december 2011

10 veckor ar till anda.

Mandag 12/12

Sista dagen med vara barn. Usch sa jobbigt.
Forra fredagen var egentligen sista dagen pa terminen men skolan holl oppet en dag extra bara for var skull!
Alla barnen samlades ute pa garden dar de stallt upp stolar. Varje klass hade tranat in en sang som de upptradde med, sa sott!
Sedan var det dans dar ute pa garden,. Alla barnen, alla lararna och hela familjen.
Alla barnen fick en mugg var med svenskt godis, "Bilar", och ett foto var pa Julia och mig med alla barn.
Dessutom delade vi ut bollar i olika storlekar, matchtrojor och satte upp nat pa de sma fotbollsmalen som de hittills bara kunnat anvanda som klatterstallning. Direkt styrde lararna upp en fotbollsmatch med de nya gavorna!
Forutom det hade vi nya tandborstar och massa tandkram till nasta termin.

Tack Intersport, Team Sportia, Harnosands handbollsklubb, Brannans handbollsklubb och Sundsvalls kommun for sponsringen av grejer till daghemmet! Sa otroligt uppskattat och anvandbart!

En av lararna, Willians, ar egentligen bildlarare pa hogstadiet. Han har malat fantastiska tavlor till hela familjen! Dessutom har alla foraldrar skramlat pengar och kopt varsin liten vaska at oss. Betty, lararen i min klass, hade med sig varsitt par orhangen at Julia och mig.
Kanns valdigt jobbigt att lamna bade barn och larare efter 10 veckor har! Vi har ett par stycken som vi skulle vilja packa med och ta med oss hem. Kanner sa starkt for dessa barn och nu kommer vi formodligen aldrig mer traffa dem.











/Maja

1 kommentar:

  1. Vilket fantastiskt repotage om era sista dagar med barnen. Maj-Lis, och även jag fick tårar i ögonen när vi läste och tittade på bilderna.
    Morfaroch Mormor.

    SvaraRadera