lördag 17 december 2011

Familjen!

Sondag 11/12.
Igar kom resten av familjen och backpackar-klanen ar fullandad! Det kanns hur kul som helst, att nu borjar aventyren, aven om vi har lite kvar att gora har i Calca, och ska halsa pa barnhemmet med presenter pa mandag.

Nar vi kom hem till familjen i Calca och de borjade packa upp sina vaskor fulla med presenter fick vi till vara stora fortjusning se att de hade med sig GRAVAD LAX, JULGROT, JULMUST och JULSKINKA! Det hade vi inte alls raknat med, jag tror att jag skrek rakt ut. Sa vi bjod  familjen pa lite svensk julmat, och de fick glass och varm hjortronssylt till efterratt, som de alskade. Sedan delade vi ut presenter till dem, lite svenskt godis, en boll, Sverigetrojor och skor till barnen. Och en osthyvel som dom satt och skrattade at hela kvallen. Aldo fick en Orgryte-keps som han sedan inte tagit av sig. :) Vi harde aven skrivit ut foton fran de 10 veckor vi varit har som vi satt in i ett album at familjen.

Det var en jattetrevlig kvall med familjerna, Nora som inte pratar mycket spanska lyckades klicka battre med barnen an vi lyckats gora pa mer an tva manader! De spelade handboll och brottades :)

Idag har vi visat marknaden i Pisaq. Redan en hel del shopping avklarad.
Imorgon ska vi till daghemmet for att lamna presenter och saga hejda till alla vara barn. Kanns lite jobbigt.

/Julia

1 kommentar:

  1. Åhh vad roligt och spännade, hittade nyss eran blogg och har bara hunit läsa de två översta inläggen. Men jag kommer verkligen följa denna blogg. Kram till er!

    SvaraRadera