måndag 19 december 2011

Tvillingarna

Pa bloggen har vi nyss publicerat ett inlagg om 5-aringarnas avslutningsfester. De ar kladda som sma prinsessor och hela upplagget ar sa overdrivet att man nastan mar lite illa.
Jag berattade ju oxa om de tva tvillingflickorna i min klass vars mamma inte hade rad att kopa varsin avslutningspresent at dem nar alla barnen pa sin avslutning fick en present av sin foralder. Jag och Julia gick ju da och kopte tva fina Barbiedockor at dem och slog in dem finast av alla. De blev overlyckliga.
Dessa tva tvillingflickorna har ett ar kvar innan deras stora avslutningsfest som 5-aringar. Deras mamma kommer aldrig ha rad att kopa sanna har klanningar till dem. (Det har ar alltsa samnma flickor som fick stanna hemma nar de andra barnen skulle pa cirkus som kostade 7,50 kr. De hade inte rad att ga. Vi betalade ju for de som inte hade rad men dessa tva flickor dok inte ens upp den dagen.) Jag och Julia har darfor kopt varsin jattefin klanning at dem och nya sma sota sandaler. Det ar inte sanna dar vita prinsessklanningar, utan klanningar som de kommer kunna ha storre anvandning av men som fortfarande ar tillrackligt fina for att kunna ha pa denna avslutningsfest om ett ar. Risken om man koper en alldeles for prinsessig klanning ar att deras mamma inte kommer lata dem anvanda den for att den ar for fin. Vi tog flickorna at sidan och de fick oppna sina paket och prova klanningarna. De var helt stumma. De forstod inte till en borjan att detta var till dem utan de fragade flera ganger om de verkligen fick ta med sig dessa nya kader hem! Ah vad det varmde i hjartat! Tack Monica for bidraget till dessa och de andra presenterna!

/Maja


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar