onsdag 7 december 2011

Lilla Camilla

Den lilla apan Camilla som de raddade haromdagen har fortfarande inte slappts ihop med de andra aporna. Under tiden den behandlas for bland annat parasiter aker den istallet runt pa sin skotares axel hela dagarna. Sa sot! Den hoppar mellan oss andra och kryper upp i var famn nar vi ligger och laser i hangmattorna.

Var favoritaktivitet har har helt klart varit att hjalpa till att mata djuren i The animal rescue center. Da min barndomsdrom under sa manga ar var att jobba pa djurpark ar det lite som att uppfylla den drommen nar vi ar har.

Vi forbereder all mat och gar in till djuren for att lamna den och stada burarna. Lite laskigt att ga in till de frasande kattdjuren som da bara ligger nagra meter ifran dig utan nagonting emellan som skyddar.

Lika laskigt som det ar med katterna ar det fantastiskt med de olika aporna!

De svarta spindelaporna som alskade att leka! Nagra dagar efter att vi kom rymde halften av dem, men de stannade pa omradet, garna runt buren sa de kunde sticka in en arm och ta mat fran de som fortfarande var kvar i buren.



<> 
 
<> 
Gosiga apan som mer liknar en bjorn an en apa!


 
Julia och Aly forbereder maten.

Rod vralapa.
 

 En kapuchinapa som ocksa har rymt som hoppar runt pa de olika burarna, flinar at de som forsoker fanga  honom och  stjal mat at sina kompisar i buren!

Varldens sotaste nattapa, som fortfarande ar pa djursjukhuset efter flera manader av behandling eftersom hon inte kan klattra.
Dodskalleapa.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar