torsdag 20 oktober 2011

Machu Picchu dag 1

Lordagen borjade med att vi blev upphamtade i Urubamba, ca en timme forsent. Men som var nyvunna goda van Isabel brukar saga: "This is Peru girls, don't worry", nar vi freaked out efter ca en halvtimme. Vi var da atta volontarer sammanlagt som skulle med pa resan.

Vi paborjade var bussresa uppat och efter ca en timme var vi uppe pa 4350 m.o.h. och kunde paborja var cykling ner for bergen i 6,5 mil. Det var riktigt haftigt, men det var svart att fota eftersom vi hade systemkameran och den gang vi val stannade for att fota kom vi sa langt efter gruppen. Tramporna var aven sa konstigt installda att det knappt gick att trampa, de var sa latta. Sa det gick inte att kotta ikapp dom andra.


Redo for en mountainbike-tur ner for bergen!


Volontarvannerna Celine, Isabel, Eva och Niels.






Senare, efter middagen, var det dags for rafting i Santa Maria. Det var sa javla kul! Jag och Maja satt langst fram och flog runt som vantar av vagorna! Jag holl pa att ramla av flera ganger, och aven guiden som paddlade med oss. Sedan provade bade jag och Maja pa "rodeo". Vi satt langst fram pa kanten med fotterna dinglande ner i vattnet och sa skulle vi forsoka halla i oss nar vagorna slog emot oss! Det var valdigt kul men det var nastan roligare att paddla langst fram, det var svarare att halla sig kvar i baten da.

Rafting!
Celine, Julia, Isabel och Niels.




/Julia

2 kommentarer:

  1. Hej! Det ser jätte spännande ut. Det verkar vare ett helt annat upplägg än det var för 31 år sedan när jag gick Inkaleden. Rafting verkar
    spännande, kan vi göra det när vi kommer.
    Det verkar som om bergen har krympt, när jag var där var högsta punkten 4200m. Här hemma är det som vanligt Timrå och MODO förlorar. Bastun och utebadet börjr att bli klart. Nora har opererat tån idag. Saknar er Kram Pappa Tomas

    SvaraRadera
  2. I think the pictures are great and it all looks like a wonderful adventure. Thanks so much for sharing
    love
    Frank

    SvaraRadera