onsdag 26 oktober 2011

Machu Picchu dag 4 del 3

Mer bilder fran Machu Picchu!
Galet jobbig dag! Klev som sagt upp ca 4.00 for att ga  1800 trappsteg upp till Machu Picchu. Vi hade dessutom betalat for att klattra upp for ett "extra" berg, Wayna Picchu. Fantastiskt utsikt over Machu Picchu men en galet jobbig klattring. Det var otroligt varmt, brant uppfor och vattnet tog slut nar vi val kom till toppen. Val dar bstamde vi oss for att dessutom ga till en tydligen valdigt sevard grotta och kyrkogard pa detta berg. Det skulle ta 20 + 20 minuter extra. Nar vi kom fram till grottan var det knappt nagot att se alls och den dar kyrkogarden sag vi inte skymten av. Vid det har laget var vi sa trotta, svettiga och helt utan vatten att vi inte heller brydde oss om att leta.
Nar vi skulle ga de sista 20 minuterna tillbaka till Machu Picchu mots vi av skylten "Machu Picchu 1 h 30 min". Da var vi nara att lagga oss ner och ge upp!
Nar vi val var framme igen (det tog som tur var inte 1h 30min) kan jag arligt saga att jag var trottare an jag varit efter nagon av delarna i Tjejklassikern! Och da hade bara halva dagen gatt!
Efter ca 12 timmars nastan oavbruten vandring tog vi bussen tillbaka till Aguas Calientes och njot av en valfortjant pizza!



Utsikt over Machu Picchu fran berget Wayna Picchu.

Favorit i repris :)


Pa toppen av Wayna Picchu.


Regnbage runt solen!

Pa vag mot grottan.


Den fantastiskt sevarda grottan. Japp det vara inte sa mycket mer an detta. Gar ju inte att jamfora med resten av Machu Picchu.


Machu Picchu



Celine och utsikten fran "Solporten".


The gang.



Lama!

 

1 kommentar:

  1. med 1800 trappsteg får ni iaf fina rumpor. inte håriga eller bubbliga;) haha

    verkar roligt, söt lama:)
    saknar er :)<3

    SvaraRadera