måndag 31 oktober 2011

Chile

Eftersom det aven i Sydamerika firar motsvarande Allhelgona denna helg/vecka sa ar vara daghem stangda man-ons. Det innebar alltsa 5 dagars ledighet i rad = mojlighet att resa lite.
I fredags eftermiddag tog vi darfor bussen i 16 timmar for att na chilenska-gransen.
Ar varmare och skonar har vi kusten aven om kvallarna aven har ar kalla. Men antligen lite sol och bad!
Vi ar 5 volontartjejer i ett och samma rum pa ett mysigt litet hostel har i Arica.
Med gratis internet och wifi till iPaden, vilken lyx! Tank att kunna surfa i sangen och slippa ga till dessa bullriga internetcafèn!

Vi har hittat ett stalle mad fantastisk "italiensk" mjukglass i alla mojliga smaker. Detta var var middag dag 1 och var lunch dag 2 :)
Igar lagade vi mat pa hostelet och tog med till stranden. Pa picnic-filt i sanden, vid solnedgangen, njot vi av den formodligen basta mat jag atit sedan vi kom till Peru. Mysigt!

Imorgon aker vi den langa bussresan tillbaka till Calca igen. Om vi far tag pa biljetter forstas. I och med att det ar rod dag har aven imorgon ar det inte sakert att det gar nagra bussar. Hoppsan! Det visste vi inte innan vi kopte bussbiljetten hit. Sa just nu jagar vi en returbiljett men har vi otrur (tur?) sa far vi kanske stanna anda tills onsdag.

Bilder kommer!

/Maja

1 kommentar:

  1. Försöker igen med en kommentar
    Vilken resa ni får göra tillsammans, tjejer.Fattar inte att ni orkat vandra så långt och länge. Men värt mödan när ni kom fram.
    Fantastiska bilder ni har tagit.Men måste ni vara så nära branterna!Sköt om er och ha en fortsatt härlig resa.PS till Maja, har inte tvättat ngt till Emil, fastän han försöker blidka mig hela tiden.Kramar i massor.Monica

    SvaraRadera