torsdag 3 november 2011

Nu ar vi hemma igen fran Chile. Var otroligt skont med lite sol och bad men framfor allt att kunna ata VAD vi ville, NAR vi ville. :)
Middag dag ett och lunch dag tva bestod bara av glass. Vi hittade ett fantastiskt stalle med italiensk glass.
Dag tva lagade vi mat pa hostelet och tog med till stranden for picnic i solnedgangen.
Dag fyra hittade vi ett kanonstalle som hade nachos och gucca! Ren lycka att ata en stor tallrik med bara chips och gucca till middag!

Nog for att det inte finns manga vita i Calca och att vi far en del forvanad blickar dar, men har i Arica hangdes det ut genom bilrutorna. Arica var inte sa turistigt som vi trodde. Fanns inte mycket mer att se an stranden, glassbaren och ett litet centrum. Vilket inte gjorde oss sa mycket, da kunde vi "gora ingenting" utan daligt samvete!

I och med att det var roda dagar nu nar vi var borta sa var det inte mojligt for oss att kopa returbiljett (fran Tacna pa Peruanska sidan gransen) i forvag pga att de inte visste om bussarna skulle ga. Vi chansade att vanta till eftermiddagen med att aka till Tacna for att ha en extra formiddag pa stranden och SA KLART fanns det inga bussar tillbaka till Cusco! Fick kopa en biljett till Puno (halvvags) och sedan leta ratt pa ett nytt stalle dar att kopa biljetter for resten av resan. Gick trots allt ratt smartfritt men det ar i dessa stunder som bade Julia och jag tanker "Nu skulle pappa ha varit med"!

/Maja


Hela ganget. Julia, Isabel, Eva, Maja och Elise.


Antligen lite sol och bad!


Lunch. Eller var det middag? :)


Mera glass.

Forbereder picnic.


Picnic pa stranden!

Formodligen godaste middagen hittills pa hela resan med enkel pasta och tomatsas med vitloksbrod och avocadosallad.




1 kommentar:

  1. Hej igen!
    Gu´vad härligt!
    Jag skrattade gott - nu skulle pappa varit här - känslan! Ni verkar ha fixat det bra helt själva, det är ju ännu bättre!
    Ser att ni inte svälter ihjäl, ialla fall, inga snålaportioner här inte!
    GOTTiGOTT!
    //Mamsen

    SvaraRadera