söndag 20 november 2011

cirkus

I fredags var vi pa Cirkus med alla barn. De var tvugna att betala 3 soles var (ca 8 kr) for intradet. Darfor var inte alla barn dar, antagligen de som inte kunde betala. Riktigt trist, uppskattar lagen att skolan i Sverige inte far kosta nagot!

Nar barnen sedan hade stallt upp sig i led med sina klasser fick lararna ga och peka ut de som inte hade betalat, man riktigt sag hur deras sma hjartan brast! Sa jag och Maja valde att betala denna lilla summa for de nio barn som var pavag att bli hemskickade, sa att alla som hade kommit dit den dagen skulle fa folja med. Kandes fint att den lilla garningen gjorde barnen sa glada!

Dessa tva brakpojkar ville halla Maja i handen! Vad hande?

 Faschinerad!
 Jag tyckte att det var roligare att sitta och titta pa Joel an att titta pa sjalva cirkusen!




/Julia

4 kommentarer:

  1. Maja och Julia !
    Vad ni gör oss glada när vi läser om era upplevelser.Vi tänker på era barn som fick gå på cirkus och speciellt på dem som blev bjudna av er. De glömmer nog aldrig denna upplevelse.Ni är nog toppenfröknar.
    Maj-Lis.

    SvaraRadera
  2. I dag den 21 november fick vi ert vykort som ni sände den 5 november, snacka om snigelpost, men det är något speciellt att få ett skrivet kort, tack så mycket.
    Vi läser alla rapporter från er och vi blir mer och mer förtjusta i barnen som ni har hand om.
    Vi saknar er och längtar efter att få träffa er igen.
    Kurt

    SvaraRadera
  3. Hej majja det ser bra ut med din träning men så här många barn hoppas jag att det inte blir det går bra om ni bara har ett par st
    mvh hw

    SvaraRadera
  4. Åh, så fint!
    //Mamsen

    SvaraRadera